www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Vernieuwen fietspad in het Hollandse Hout

23 augustus 2024 Boswachter Hans-Erik Kuypers in Oostvaardersplassen

Vanaf maandag 26 augustus wordt er gewerkt aan een deel van het bestaande fietspad tussen de Buizerdweg en de Torenvalkweg. Het fietspad is afgesloten. Fietsers kunnen via de Knardijk hun fietstocht voortzetten.

In het kader van de kwaliteitsverbetering van de recreatieve voorzieningen in het Hollandse Hout wordt er vanaf maandag gewerkt aan een deel van het fietspad tussen de Buizerdweg en de Torenvalkweg. Tussen de Knardijk en de Buizerdweg wordt het bestaande fietspad opgebroken om plaats te maken voor een nieuw, breder fietspad. De werkzaamheden duren tot 1 november.

De aanpak van het fietspad is een van de eerste zichtbare werkzaamheden in het poortgebied voor Nationaal Park Nieuw Land. De plannen voor het gebied, dat een groot deel van het Hollandse Hout bestrijkt, betreffen onder meer het verbeteren van delen van de verouderde en smalle fietspaden. Ook wordt er gewerkt aan de verbetering en uitbreiding van de wandelpaden in het noordelijke deel van het bosgebied.

Het doorgaande fietspad is afgesloten tussen de Torenvalkweg en de Buizerdweg. Fietsers kunnen een alternatieve route via de Knardijk volgen. Excuses voor het ongemak.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog