www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Je kan zo weer lekker zitten

25 juli 2024 Boswachter Samuelle van Deutekom in Noord-Holland

De banken in de Pettemerduinen en Luttickduin-Kooibosch staan er al enige tijd slecht bij, maar er is goed nieuws. Komende weken worden de banken vervangen! Dankzij een erfenis van een betrokken burger kan deze klus eindelijk worden opgepakt.

De huidige bankjes zullen vervangen worden voor banken gemaakt van gerecycled materiaal. Alle bankjes behouden hun eigen unieke nummer. Deze kunnen gebruikt worden in een geval van nood om je locatie door te geven aan de hulpdiensten. De klus zal worden uitgevoerd in juli en augustus. Dit zal voor weinig overlast zorgen voor de bezoekers. 

De planken van de banken zijn van gerecycled materiaal. Bron foto: www.velopa.nl

Recreatieve voorzieningen behouden

Wij zijn natuurlijk erg blij met de bijdrage voor het vervangen van de banken. Er is structureel te weinig geld om alle recreatieve voorzieningen in stand te houden. Hierdoor kunnen we recreatieve voorzieningen niet goed onderhouden en .moet soms zelfs paden worden afgesloten of worden kapotte vuilnisbakken niet meer vervangen. Er wordt hard gewerkt om dit te voorkomen door o.a. afspraken te maken over onderhoud met gemeentes en gebruik te maken van bijdrages uit erfenissen en donaties die wij ontvangen via het buitenfonds. 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog